A PerfectGroup Könyvelőiroda szellemisége

Hiszünk benne, hogy valamennyi felelős cégvezető számára fontos, hogy vállalkozását jog- és adóbiztonságban tudhassa.

Hiszünk benne, hogy egy jól működő vállalkozás alapját a folyamatos, előre tervezhető és megfelelően végrehajtásra kerülő stratégia részét képező fejlesztések alkotják.

Tudjuk, hogy a könyvelési, számviteli szolgáltatások precíz, magas színvonalon történő biztosítása teszi egyedülállóvá szervezetünket.

Tudjuk azt is, hogy az ügyfeleinkkel és partnereinkkel történő folyamatos kapcsolattartás, valamint elérhetőségünk folyamatos biztosítása kizárólag ügyfeleink javát szolgálja.

Kiváló válságállóság tanúsítvány - 2020

Az Opten piacvezető magyar céginformációs rendszerben társaságunk kiváló minősítést kapott.


A tanúsítvány az alábbiakat tartalmazza:

“A tanúsítvány tulajdonosa az üzleti élet KIVÁLÓ szereplője: kockázati szempontból a legmegbízhatóbb cégek közé tartozik, gazdasági visszaesés esetén tapasztalható stressztűrési képessége az átlagnál erősebb.

A Magyarországon működő cégek csupán 6,8%-a felel meg a Kiváló válságállósághoz szükséges kritériumoknak. A tanúsítvány két scoring modell – a kockázati besorolás és a válságállósági index – összesítése alapján rangsorolja a cégeket.”

Szakmai felelősségbiztosítás

Mert számunkra fontos az Ön biztonsága…

Irodánk a Generali Biztosító Zrt.-nél rendelkezik szakmai felelősségbiztosítással, amely 100.000.000,- Ft összegig nyújt biztosítási védelmet, arra az esetre, ha a tevékenységre vonatkozó foglalkozási szabályok akaratlan megszegésével a könyvelőiroda részéről károkozás történne.

Online elérhető könyvelési és bérszámfejtési nyilvántartások az év minden napján!

Igényelje és próbálja ki szolgáltatásunkat időbeli kötöttségek nélkül, kedvezményes áron!